Letöltések
Ma 2010. 7. 30, péntek, Judit napja van.
Holnap Oszkár napja lesz.
Holnap Oszkár napja lesz.
Internet |
Ha szeretne hozzászólni a fórumhoz, kérem jelentkezzen be.
Nagy
2010-06-20 14:14
Ez így van ahogy írták előttem is!! De ha még csak a nettel lenne baj.Itt semmi nem működik.Ami nem az öregekért van.pffffffff
Verbánácz
2010-05-27 01:20
Az első kommentárnak igaza van! Ezekkel a dolgokkal lehetne valamit kezdeni.
Pallós
2010-01-19 08:35
Sajnos igazat kel adnom az előttem szólónak,míg nem kötöttem hűségszerződést nem volt gondom,érdekes módon a szerződés után ledobál a rendszer.Ezt,hogy csinálják?
A környék legdrágább internet szolgáltatása az utóbbi időben a legrosszabb minőségű szolgáltatássá vált itt Beremenden. Hogy lehetséges ez, hogy az utóbbi két hétben mindkét hétvégén lehetetlenség volt internetezni? Már-már kezdte megszokni az ember, hogy időnként ledob és irdatlanul belassul, de hogy most már egy egész napon keresztül ne lehessen internetezni ez felháborító. A diákoknak ilyenkor vizsgaidőszaka van és a vizsgafelvételek. A tanagyagok már az internet segítségével érhetők el, valamint határidős munkák vannak amit az ember határidőre be is szeretne fejezni. Egy ilyen egész napos bejelentetlen internet kimaradás szépen megboríthatja az ember napirendjét. Ráadásul a hibabejelentő sem elérhető hétvégén. De utóbbi időben nem csak az internettel vannak gondok, azért egy egész napos vízkimaradás is elég kellemetlen, valamint egy megszokott nyári vihar után egy hétvégére leálló közvilágitás a fél faluban, hát nem tudom ezekre mit lehet mondani. Elég szomorú hogy a 21. században még ilyenek ekkora gondot okoznak.
Összesen 4 hozzászólás!
Szavazások
Mely új csatornák bevezetését látnák szívesen a kábeltelevíziós programcsomagjaink között?
-
- Fishing & Hunting (59%)
-
- AXN Crime (12%)
-
- Movies24 (18%)
-
- Echo TV (6%)
-
- Jim Jam (6%)
Összesen 17 szavazat érkezett!
Régebbi szavazások