Asztalitenisz hírek,eredmények
Asztalitenisz hírek,eredmények
2016-02-04 07:21:20

 

4. Forduló: Beremend - Mohács III 14:4.

Mivel a mohácsi csapat a tavalyi felálláshoz képest jelentősen gyengült így előre borítékolható volt az eredmény, azonban ilyen nagyarányú győzelemre nem számítottunk. Remélhjük a folytatás is hasonló lesz. Nyertes meccsek: Branimir Prelcec 4 meccs, Varga Dániel 4 meccs, Baumstark Károly 3 meccs, Horváth Eszter 2 meccs, Varga-Prelcec páros.
 
5. Forduló: Beremend-Harkány: 14:4
 
Az ötödik fordulóban a nagy rivális Harkány csapatát fogadtuk. A vendég csapat erejét jól jelzi, hogy két éve nem tudtunk pontot szerezni ellenük. A forduló szorosságát a legjobban talán az igazolja, hogy hét mérkőzésen is döntő szettre került sor, amiből hatot sikerült megnyernünk. Időnként szép játékkal, máskor kis szerencsével sikerült nyerni. Nyertes meccsek: Branimir Prelcec 4 meccs, Horváth Eszter 4 meccs, Varga Dániel 3 meccs, Baumstark Károly 2 meccs, Varga-Prelcec páros.
 
6. Forduló: Beremend - PEAC 4:14

A tavalyi második helyezett csapatot fogadtuk. A hagyományosan erős vendégcsapat tavalyhoz képest új igazolással erősödött, pontszerzésre nem volt esélyünk. A cél a tisztes helytállás volt csupán. Nyertes mérkőzések: Horváth Eszter 2, Branimir Prelcec 1, Varga Dániel 1.