Asztalitenisz megyei csapat eredmények
Asztalitenisz megyei csapat eredmények
2015-12-15 12:28:12

 

1. Forduló: Beremend - Dombóvár

A 2013/14-es szezon bajnokát fogadtuk az első fordulóban. Annak ellenére, hogy a bajnokság egyik legerősebb csapatát fogadtuk, bizakodóan néztünk a mérkőzés elébe. Tettük ezt azért, mert tavaly óta új játékossal erősödött a Beremedi Asztalitenisz Szakosztály Horváth Eszter személyében, aki az ezt megelőző szezonban Dunaújvárosban játszott a női Nb I-ben. Elkövettük azt a luxust, hogy mindkét párost elveszítettük, tudtuk, hogy ez megbosszulja magát. A szoros, sportszerű mérkőzések után a vendégek örülhettek, ugyanis 10-8 arányban nyertek.

2. Forduló: Dunaszekcső - Beremend

Nehéz mérkőzésnek néztünk elébe, ugyanis a hazai csapat soraiban két korábban Nb III-ban szereplő játékos is szerepelt, ezenkívül új játékosunk, akitől több győztes meccset is vártunk, egészségügyi gondok miatt nem tudott részt venni a mérkőzésen. Így Beremend jóformán B csapattal felállva nem sok jóra számíthatott. A hazai csapat a találkozó végén 12:6 arányú győzelemnek örülhetett.

3. Forduló: Pécsi Tüke - Beremend

A tavalyi bajnok csapat otthonába látogattunk. Annak ellenére, hogy a papírforma nem nekünk kedvezett, óriási lendülettel kezdtük a mérkőzést. A találkozó elején nagyon elhúzott a vendég csapat, és félidőnél, 6:3-as beremendi vezetésnél döbbentünk rá, hogy igenis van keresnivalónk, akár nyerhetünk is. Időnként kis szerencsével, máskor remek játékkal, de ami a legfontosabb, hogy a 4 döntő szettig tartó mérkőzésből 3-at megnyerve, végig vezetve 10:8 arányú győzelmet arattak az Építők. Megvan az első két pont!