Hozta a kötelezőt a kettő
Hozta a kötelezőt a kettő
2015-04-13 12:32:57

 

6-1-s győzelemmel zárult a Beremend II számára a szombati játéknap. A találkozót szinte végig a kékek irányították, abszolút a hazaiak akarata érvényesült a pályán. Sokszor pontatlanok voltunk, ez miatt talán hamarabb elfáradtunk, mint kellett volna, azonban a befejezések ezen a meccsen jól sikerültek, ahogy azt az eredmény is tükrözi. Járattuk a labdát, szép támadásokat építettünk fel, próbáltuk játszani a saját játékunkat. A helyzetkihasználásunkon még mindig van mit javítani, Székelyszabar ellen is még több góllal nyerhettünk volna. Az első játékrészben Halász Balázs kezdte meg a gólgyártást (amit később folytatott), eredményes volt még az idősebbik Rochi, Ferenc, Sztankovics Roland pedig 3-szor köszönt be a vendégek kapujába. Meg van az újabb 3 pont. Abszolút megérdemelten nyert a Beremend.

 

Az Építők összeállítása: Bodrogi-Rochi L. (Sörfőző), Müller K. (Szabó), Trapp (Dávid), Somogyi (Kondor)-Rochi F. (Rónai S.), Halász Zs., Költő, Halász B.-Sztankovics, Héhl (Laki)

 

Góllövők: Sztankovics Roland 3, Halász Balázs 2, Rochi Ferenc

 

Vezetőedző: Trapp Gábor

 

A mérkőzés folyamán egy durva szabálytalanság miatt megsérült Müller Károly, majd később Rochi Laci is. Mindkét játékosunkat kényszerből le kellett cserélnünk.

 

Hétvégén ismét szabadok leszünk. Két hét múlva hazai pályán fogunk játszani Báta ellen.

 

Hajrá Építők!!!