Megkezdődött a felkészülés
Megkezdődött a felkészülés
2015-01-22 14:00:13

Megkezdődött a felkészülés

Szinte minden csapatunk neki látott a téli alapozásnak. Utánpótlás csapataink az U7-től az U15-ig bezárólag egyelőre a beremendi tornateremben, illetve a siklósi Táncsics Mihály Gimnázium sportcsarnokában edzenek. Serdülő és ifi csapataink továbbra is Hatala Attila irányításával készülnek a tavaszi szezonra. Felnőtt alakulataink is "munkába álltak". Mindkét csapatnál történtek változások a kereteket illetően. Kiss János munkahelyi elfoglaltsága miatt sajnos nem tud velünk tartani a továbbiakban. Sok sikert kívánunk neked mindenhez! Több játékost is tudtunk igazolni az átigazolási időszakban. Csatlakozott hozzánk három fiatalember, Szabó Barna (Siklós FC), Katona Roland (Vókány SE) és Márta Szilárd (Vókány SE). Sok sikert kívánunk nektek itt, Beremenden! Hamarosan felépülnek sérült futballistáink is (Szili Szilárd, Schmidt Péter, Hatala Richárd és Takács Attila), így Pilu kellemes gondokkal küzdhet majd a csapat összeállítását illetően. II számú csapatunknál is várhatóak érkezők a közeljövőben, Sörfőző Péter, Sabo Lukac (Szerbia), Valkai Sándor (Magyarbólyi LE) és Sztankovics Roland (Drávaszabolcsi-Sport 36). Roland játéka egyelőre kérdéses csigolyaproblémák miatt, remélhetőleg őt is hamarosan soraink között tudhatjuk. A védelemből kieső Müller Károly, és a trombózissal küszködő Takács Tamás felépülésére még várni kell. A csajok február elején kezdik meg az edzéseket.

Mint ahogy azt már korábban említettük, az ÉSK benevezett a Téli műfüves nagypályás bajnokságba, ahol Somberek volt első ellenfelünk. Sajnos 2-1 arányában vereséget szenvedtünk.

Az Építők összeállítása: Balogh-Hatala R., Papp, Pál, Illés M.-Halász B., Rónai K., Kósa, Kálmán, Márta (Patai P.)-Katona

Góllövő: Kósa Zoltán

Vezetőedző: Vida István

Mindenkinek sikeres és sérülésmentes felkészülést kívánunk! Hajrá Építők!!!