Megye I egy kicsit másképp
Megye I egy kicsit másképp
2015-09-16 07:57:11

 

Mintha nem is a Megye I-ben lettünk volna. Legalábbis ami a hangulatot illette a Beremend-PMFC vasárnapi, Megye I-es találkozóján. Csodálatos idő, remek pálya, és ami a legfontosabb: sok-sok szurkoló a pálya mellett és a lelátón. Egy-egy NB I-es találkozón ennél jóval kevesebben verődnek össze, Beremendet azonban lázba hozta a Pécs érkezése. A pálya melletti lelátó teljesen megtelt, a pécsi ultrák vagy hatvanan dalolták végig a mérkőzést. Petárda, "kórus-éneklés", szóval minden, ami a remek hangulathoz kell. Nagyjából 800 néző látogatott ki a mérkőzésre.

A találkozó első félidejében enyhe mezőnyfölényben játszott a Pécs, 2 óriási lehetőségünket nem tudtuk kihasználni, még a kapufáról is kifelé pattant a labda. A "Munkás" fiataljai egy átlövésből megszerezték a vezetést fél óra után, több minden nem igen történt az első 45 percben. A második játékrész már eseménydúsabbnak bizonyult, ránk nézve negatívan. Elfáradtunk, elfogyott az erőnk, a pécsi fiatalok pedig ugyanúgy mentek, mint ahogyan azt mérkőzés korábbi szakaszaiban tették. Végeredmény: Beremendi ÉSK-PMFC: 0-6

 

Az Építők összeállítása: Szabó B. - Hatala, Vida (Katona L.), Papp, Schvedics - Patai P., Farkas - Rónai K. (Bodó), Szili, Kósa (Söllei) - Schmidt P. (Szabó M.)

 

vezetőedző: Kósa Zoltán

 

edző: Vida István

 

Következő forduló sem ígérkezik könnyű feladatnak, Szászvár otthonába látogatunk.

 

 

Hajrá Építők!!!

 

forrás:www.bama.hu