Parás meccsen nyert a kettő
Parás meccsen nyert a kettő
2015-04-01 06:18:36

 

Tudtuk, hogy nem számíthatunk könnyű mérkőzésre. Tudtuk, hogy Kisnyárád a Megye IV egyik legkellemetlenebb csapata, ami a vasárnap játéknapon ismét bebizonyosodott. Az első félidő viszonylag kellemesen telt el, már a 10. percben megszereztük a vezetést Sztankovics Roland találatával, ám ellenfelünk a szerencsének köszönhetően kiegyenlített. Jött a válasz Rácz Rolandtól, újra vezetett a kettő. A második játékrész sajnos nem a fociról szólt. Ellenfelünk játékosai folyamatosan degradálták a játékvezetőket, aminek piros lap lett a következménye. A találkozó több periódusában perceken keresztül állt a játék, a kiállítás teljesen megváltoztatta a meccset. A kilátogató nézők sajnos pont azt láthatták, ami nem futball pályára való.az 52. percben Költő Attila találata tulajdonképpen megpecsételte a mérkőzés végkimenetelét, a továbbiakban betalált még a mostanság jó formában futballozó Rochi Feri, és Laki Tihamér is. Kisnyárád "talált" még egy gólt, de ez már tulajdonképpen nem osztott, nem szorzott. Megérdemelten nyert a Beremend II.

 

Az Építők összeállítása: Bodrogi-Rochi L. (Sörfőző), Müller K., Kondor (Somogyi)-Rochi F., Trapp G. (Rónai S.), Halász Zs., Költő (Szabó), Héhl (Marjanovics)-Sztankovics, Rácz (Laki)

 

Góllövők: Sztankovics Roland, Rácz Roland, Költő Attila, Rochi Ferenc, Laki Tihamér

 

Vezetőedző: Trapp Gábor

 

Kisnyárád legyőzésével értékes 3 pontot szereztünk. Hétvégén nem játszik a Beremend II, 2 hét múlva jön Székelyszabar.  A találkozó április 11-én kerül megrendezésre Beremenden 16:00-kor.

 

Hajrá Építők!!!