Pontosztozkodás Kisnyárádon!
Pontosztozkodás Kisnyárádon!
2016-04-20 06:42:27

 

A 17. fordulóban Kisnyárádra utazott második számú csapatunk. Ezen a mérkőzésen a tét, mindkét csapatszámára nagy volt. Ha a beremendiek szerzik meg a 3 pont úgy helyet cserélt volna a két együttes a tabellán, ha kisnyárádi alakulat otthon tartja a 3 pontot, abban az esetben hat pontra nőtt volna a kettejük közötti különbség. A végén egy harmadik igazából egyik csapatnak sem megfelelő eredmény, döntetlen született. Müller Károly csapata kezdte jobban a találkozót, ami gólokban is megmutatkozott előbb Héhl Márió váratlan lövése majd Pál Robin remek akció befejezése mattolta a hazai kapust. A megnyugtató két gólos vezetés birtokában várhattuk a második játékrészt. Sajnos a térfélcsere csapatunknak nem hozott szerencsét előbb egy büntető majd egy kipattanó labdát értékesített Kisnyárád. A hátralévő időben több gól nem esett, így született meg a 2 – 2 végeredmény.

KISNYÁRÁD SE 2 - 2 BEREMEND ÉSK II.

Golszerzők: Héhl 36’, Pál 42’ ill. epresi 56’, Kovács 63’

Beremendi ÉSK II. összeállítása: Bodrogi, Szabó, Müller, Halász G., Viczai B, Nagy – Laki 88’, Költő, Héhl – Viczai Z. 61’, Pál, Sztankovics, Rochy

Vezetőedző: Müller Károly 18. fordulóban jön Székelyszabar. A mérkőzés 2016.04.23. Szombat 16:30 órakor kerül megrendezésre Beremenden.

Hajrá Beremend!